Hond & Etherische oliën

Wist jij dat je het welzijn van jezelf en je hond kunt verbeteren/ondersteunen met essentiële olie?  Dat je hiermee zowel psychische, emotionele als lichamelijke klachten kunt behandelen… Dat je hierdoor ook gedragsproblemen kunt verminderen? Evt in combinatie met gedragsbegeleiding. Ik ga vanaf nu ook werken met deze mooie olien. 

Het welzijn van onze trouwste vriend, hoe belangrijk is dat voor ons? Als ik daar een persoonlijk antwoord op moet geven, dan zeg ik “heel belangrijk”. Als het welzijn van jou en je hond ook hoog bij jou in het vaandel staat en jij je wilt verdiepen in wat jouw hond nodig heeft. Hoe jij je hond kunt ondersteunen in alle levensfases en processen waar jullie samen doorheen gaan… Niet alleen mensen gaan door verschillende processen en levensfases heen, zo ook jouw hond. En je hond heeft niet alleen te maken met zijn eigen processen, levensfases en bijvoorbeeld emoties maar ook nog eens met die van jou. En die van een ieder die in zijn “roedel” leeft. Al onze hoogtepunten en diepe dalen op psychisch, emotioneel en fysiek vlak, daar beweegt ook je hond op mee en dat doet ook iets met hem! Belangrijk dus om hier eens goed naar te kijken, om je bewust van te zijn. En vooral ook om te kijken hoe kan ik mijn hond daarin geven wat hij nodig heeft. 


Het reukorgaan is een belangrijk zintuig voor de hond. Zeer snel bereiken de geurprikkels de hersenen waar een associatie gelegd zal worden. Daarnaast bereikt de olie uiteindelijk iedere cel in het lijf. De Young Living oliën zijn hoogwaardig doordat ze vanaf plantzaadje tot aan het bottelen een secure selectie en controle ondergaan. Dit maakt dat deze van top kwaliteit zijn en zeer krachtig. Dit mooie product heeft dan ook altijd een persoonlijk advies nodig voor gebruik. De oliën zijn aromatisch te beleven, je kunt ze aanbrengen op het lijf en door de hoogwaardigheid van Young Living zijn de meeste ook in te nemen. Inwerkend op het fysieke lijf en de mentale kant kunnen we de honden heel mooi waar gewenst ondersteunen.    Zowel voor de honden als hun baasjes een mooie toevoeging. Ik ben ervan overtuigd.


Toegepast bij mijn eigen dieren, mezelf en van clienten om te checken is de werkzaamheid bewezen!

Meer informatie? Mail gerust!

Contactgegevens

HONDENSCHOOL LUPO
Bolgerijsekade 1
4121ER, Everdingen

06 14 03 18 71
Kvk 30239758
Btw 1707.81.793.B.01
Bank: NL41INGB0008993316

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait.

Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat u ermee instemt.

Ik begrijp het

Social Media

facebook-social

Hus-Logo-WHITE2