Wie ben ik

wie ben ik

Welkom bij hondenschool Lupo, wat in het Italiaans staat voor wolf. Graag stel ik me aan u voor, ik ben Monique Boss, gediplomeerd kynologisch instructeur, paraveterinair en ik heb een Europeese opleiding van Turid Rugaas gevolgd waardoor ik P.D.T.E. gecertificeerd gedragsdeskundige ben.
In mei 2008 ben ik in Everdingen begonnen met Lupo, hondenschool, uitlaatservice en gedragstheraphie.

Mijn hele leven staat in in het teken van honden. Van kleins af aan liet ik honden in de buurt uit, vervolgens ben ik op mijn 15de op een asiel/persion gaan werken. Elke vrije dag was ik hier te vinden, dit heb ik 14 jaar met veel bezieling gedaan, de eerste 7 jaar als vrijwilligster en van mijn 22e in vaste loondienst. Als assistent beheerster was ik eindverantwoordelijk voor de dagelijkse- alsook de medische zorg van de aanwezige honden en kaaten en dat waten in de zomer maanden veel, heel veel, gemiddeld circa 120 honden per dag!

Na mijn middelbare school ben ik diverse doelgerichte opleidingen gaan volgen. Zo ben ik gediplomeerd "paraveterinair", asiel/persionhouder en kynologisch instructeur. Daarnaast heb ik diverse cursussen met goed resultaat gevold zoals: EHBO voor dieren, gedrag van honden en voedingsleer. Na 15 jaar op een dierenasiel/persion gewerkt te hebben wilde ik mijn horizon verbreden en ben gaan werken als paraveterinair in een dierenkliniek te Utrecht. Dit heb ik met plezier 11 jaar gedaan.

Ik heb 8 jaar lesgegeven op hondenschool IJsselstein. Naast de uitlaatservice wil ik u ook graag begeleiden in het opvoeden van uw hond. Het welzijn van de hond staat bij Lupo op de eerste plaats. Een hond is als geen ander in staat om ons te laten zien hoe hij zich voelt en verdient ons respect. Aan mij de taak dat te leren begrijpen doormiddel van inzicht in zijn gedrag. Dit wil ik u graag leren.

Contactgegevens

HONDENSCHOOL LUPO
Bolgerijsekade 1
4121ER, Everdingen
06 14 03 18 71
Kvk 30239758
Btw 170781793B01
Bank: NL91RABO0134507541

Social Media

facebook-social

Hus-Logo-WHITE2