Referenties

Hi Monique!

Wij zijn erg tevreden over de cursus die je geeft,  je doet het op een hele fijne manier!! 

Groetjes Robin & Tommy & Bruno;).

Culemborg juni 2019

Hallo Monique,

Dank je wel voor de lessen.

Ik vond het heel leuk en leerzaam. 

Groetjes Annetje

Culemborg mei 2019

Hoi Monique,

Ik wil doorgeven dat wij helaas gaan stoppen met Flip met de crèche. Het lukt me steeds lastiger door allerlei afspraken om hem te brengen en te halen. We willen je bedanken voor je goede zorgen al die jaren!!!! We komen elkaar vast nog tegen.

Groeten Linda

Culemborg april 2019

Beste Monique,

Gisteren hebben wij onverwachts afscheid moeten nemen van ons Doke. Erg verdrietig! We willen je bedanken voor je adviezen en de cursus sociale wandelingen! Ons Doke heeft daardoor, ondanks zijn leeftijd, zo verschrikkelijk veel baat gehad. Hij heeft daardoor van zn leventje kunnen genieten. Oudere honden zouden niet kunnen leren nou flauwekul ons Doke was het bewijs.

Heel heel hartelijk bedankt Monique.

Groetjes Menno en Hilde Venstra

Culemborg april 2019

hoi monique,

nou we hebben visite gehad hoor mijn ouders die hij leuk vind me schoonmoeder die die nog bijna niet opeet van liefde en me 2 schoonbroers die voor hem "vreemd" zijn. nou mijn ouders kwamen als eerste dus hoefde beer nog niet de bench in kon die lekker even vrolijk zijn bij ze en ze begroeten en aflebberen. toen kwam me eerste schoonbroer. hij belde aan en ik stuurde beer rustig met koekjes de bench in. na 5 minuten flink blaffen was die stil. ik heb gewacht totdat me schoonmoeder met mijn ander schoonbroer kwam anders moet beer bench in bench uit. ze wisten al de instructies die ik had gegeven dus toen we allemaal rustig zaten heb ik me schoonbroers koekjes in hun hand gegeven en gezegt alleen als die zelf naar je toe komt koekje geven zonder aai of aankijken. Dit ging helemaal goed ik stond vol verwondering te kijken. op een geef moment kon mijn jongste schoonbroer zelfs het kijk spelletje doen met beer en ineens waren het dikke maatjes beer ging naast hem liggen en ging heel onderdanig op zijn rug liggen en hij kon hem aaien op zijn buik. ze mochten lachen opstaan hij hield alles gewoon met oortjes naar voren in de gaten. dus de eerste stap is eigenlijk uitmuntend gegaan. ik kon alleen helaas geen film materiaal maken maar als je dit had gezien wow mijn wereld stond even stil haha. de steeg waar hij is aangevallen door de hond is ook helemaal niet meer eng nu hij loopt er zelfs helemaal door heen. we gaan nu weer de goede kant op. alles rustig in zijn tempo. hij was wel helemaal kapot vanacht hij heeft heel diep geslapen door toch die eerste half uur adrenaline denk ik. 

we houden je op de hoogte!

met vriendelijke groet

Daphne, Reinier en beer uit Vianen mrt 2019

Hoi Monique (jan 2019)


We hebben net met Bobbie de puppy kursus afgerond. Veel geleerd en ook fijn
om zo prettig vriendelijk en positief met je hond om te gaan. Graag zouden
wij ook een basis cursus volgen.


Nog veel dank en groet
Maria en Bart van Maurik
Uit Vianen

Hoi Monique,

Wij vonden de vervolgcursus erg leuk en gezellig.
Bedankt voor 3 leerzame en leuke cursussen!

Groetjes Rina & Saar
Culemborg dec 2018

Dec 2018

​Beste Lupo,
Wat een goed artikel, 'het leven van de hond bestaat uit geur'. Eindelijk eens een hondenschool die niet begint met commando's maar met de behoefte van de hond zelf.
Sinds twee jaar heb ik een soort jack russel uit macedonië in huis, een schat van een dier maar buiten nogal angstig en daardoor defensief. Hoe meer ze kan snuffelen en zelf haar route bepalen, des te rustiger ze wordt.
Het komische is dat ik daardoor mijn tempo ook moet verlagen, wat best confronterend is. Beetje zen, beetje ademhalingsoefeningen... leuk toch, hoe een hond je dingen kan laten inzien?
Veel plezier met de feestdagen en veel succes met Lupo.


Vriendelijke groet,
Rian den Haan

Dagopvang nov 2018

Hoi Monique,

ik wil je hierbij laten weten dat Noa het heel fijn heeft in de dagopvang.
Ik geniet ervan hoe ze met haar speelmaatjes wegrent, het plezier spat eraf!

Groetjes Diana & Noa
Ameide

Hallo Monique,

We hebben erg veel van je geleerd. Daarvoor dank!
Succes met de hondenschool en als we je advies nog nodig hebben, dan weten we je te vinden.

Een groet van Mireille en een dikke knuffel van Joey!
Vianen 29 oktober 2019

Hoi Monique,

Ik ben ondertussen al een paar jaar bij je, en Finn heeft het altijd erg naar zijn zin en is enthousiast als we jouw richting op rijden.
De laatste tijd is dat steeds lastiger voor mij geworden, en nu lukt het eigenlijk vrijwel nooit meer en ben ik veel vaker op kantoor in Amsterdam. Heel erg spijtig dus, maar helaas kan Finn op woensdag niet meer komen spelen.

Mede dankzij jou en de andere hoden is mijn Finny ontpopt in een heerlijkt hondje, dus heel erg bedankt daarvoor.
Hopelijk zie je Finn (en mij) weer als hij een keer komt logeren tijdens een vakantie.

Groetjes,

Maarten Jägers
Culemborg 25-10-2018

Hoi Monique

Graag deel ik mijn ervaring met Lupo. Al meer dan 10 jaar zijn ik en mijn Bearded Colie Hesse vaste
Klant bij Lupo. De verzorging en pret zijn zo groot dat mijn hondenbeest niet mee naar huis wil na 3 weken
Vakantie. Daar sta je dan als baasje!
Ik laat mijn liefste hondenbezit zonder zorgen bij Lupo achter zodat ik kan genieten van mijn vakantie.
Wat mij en Hesse betreft een echte aanrader!

Vr gr,
G.Wiegant
Juli 2018

Hallo Monique,

Wat was dat prettig dat we je konden bellen en dat je de tijd nam om te adviseren toen ons Doke een behoorlijk “spelconflict” had beleeft. Het feit dat je nog precies wist wie Doke was en waarom we bij je zijn geweest dat alleen al chapeau!

Je adviezen waren weer ter zake kundig en met veel liefde voor de hond gegeven. We waren er superblij mee. Het gaat inmiddels weer goed met Doke. En uiteraard beloven we je dat we je aan het eind van de zomer bijpraten over Doke’s avonturen. Dat je je werk met veel inzet en liefde en passie voor de hond doet is wel heel duidelijk.

Bedankt Monique!!

Groetjes,
Menno en Hilde
Juni 2018
Culemborg

Opvang

Hallo Monique,

We zien elkaar vast nog. Ik wil nog wel even kwijt, dat we altijd heel erg blij zijn geweest met jouw goede zorgen voor Djoek in de dagopvang en voor het meedenken met ons.


Groetjes Tineke, Juni 2018 Hagestein

Hallo, Ik ben Nienke een Golden Retriever en al 8,5 jaar is Monique mijn beste maatje (op mijn baasjes na dan). Ik heb alle cursussen gevolgd, kom een paar keer in de week in de dagopvang en mag af en toe ook logeren. Als mijn baasje de naam van Monique laat vallen, kwispel ik al met mijn staart. Ik ben erg blij met haar goede zorgen en gedragskennis. Dus aan iedereen: ik beveel LUPO van harte aan!


Vianen april 2018

[12 3 4 5  >>  

Contactgegevens

HONDENSCHOOL LUPO
Bolgerijsekade 1
4121ER, Everdingen

06 14 03 18 71
Kvk 30239758
Btw 1707.81.793.B.01
Bank: NL41INGB0008993316

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait.

Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat u ermee instemt.

Ik begrijp het

Social Media

facebook-social

Hus-Logo-WHITE2