Referenties

Hoi Monique (jan 2019)


We hebben net met Bobbie de puppy kursus afgerond. Veel geleerd en ook fijn
om zo prettig vriendelijk en positief met je hond om te gaan. Graag zouden
wij ook een basis cursus volgen.


Nog veel dank en groet
Maria en Bart van Maurik
Uit Vianen

Hoi Monique,

Wij vonden de vervolgcursus erg leuk en gezellig.
Bedankt voor 3 leerzame en leuke cursussen!

Groetjes Rina & Saar
Culemborg dec 2018

Dec 2018

​Beste Lupo,
Wat een goed artikel, 'het leven van de hond bestaat uit geur'. Eindelijk eens een hondenschool die niet begint met commando's maar met de behoefte van de hond zelf.
Sinds twee jaar heb ik een soort jack russel uit macedonië in huis, een schat van een dier maar buiten nogal angstig en daardoor defensief. Hoe meer ze kan snuffelen en zelf haar route bepalen, des te rustiger ze wordt.
Het komische is dat ik daardoor mijn tempo ook moet verlagen, wat best confronterend is. Beetje zen, beetje ademhalingsoefeningen... leuk toch, hoe een hond je dingen kan laten inzien?
Veel plezier met de feestdagen en veel succes met Lupo.


Vriendelijke groet,
Rian den Haan

Dagopvang nov 2018

Hoi Monique,

ik wil je hierbij laten weten dat Noa het heel fijn heeft in de dagopvang.
Ik geniet ervan hoe ze met haar speelmaatjes wegrent, het plezier spat eraf!

Groetjes Diana & Noa
Ameide

Hallo Monique,

We hebben erg veel van je geleerd. Daarvoor dank!
Succes met de hondenschool en als we je advies nog nodig hebben, dan weten we je te vinden.

Een groet van Mireille en een dikke knuffel van Joey!
Vianen 29 oktober 2019

Hoi Monique,

Ik ben ondertussen al een paar jaar bij je, en Finn heeft het altijd erg naar zijn zin en is enthousiast als we jouw richting op rijden.
De laatste tijd is dat steeds lastiger voor mij geworden, en nu lukt het eigenlijk vrijwel nooit meer en ben ik veel vaker op kantoor in Amsterdam. Heel erg spijtig dus, maar helaas kan Finn op woensdag niet meer komen spelen.

Mede dankzij jou en de andere hoden is mijn Finny ontpopt in een heerlijkt hondje, dus heel erg bedankt daarvoor.
Hopelijk zie je Finn (en mij) weer als hij een keer komt logeren tijdens een vakantie.

Groetjes,

Maarten Jägers
Culemborg 25-10-2018

Hoi Monique

Graag deel ik mijn ervaring met Lupo. Al meer dan 10 jaar zijn ik en mijn Bearded Colie Hesse vaste
Klant bij Lupo. De verzorging en pret zijn zo groot dat mijn hondenbeest niet mee naar huis wil na 3 weken
Vakantie. Daar sta je dan als baasje!
Ik laat mijn liefste hondenbezit zonder zorgen bij Lupo achter zodat ik kan genieten van mijn vakantie.
Wat mij en Hesse betreft een echte aanrader!

Vr gr,
G.Wiegant
Juli 2018

Hallo Monique,

Wat was dat prettig dat we je konden bellen en dat je de tijd nam om te adviseren toen ons Doke een behoorlijk “spelconflict” had beleeft. Het feit dat je nog precies wist wie Doke was en waarom we bij je zijn geweest dat alleen al chapeau!

Je adviezen waren weer ter zake kundig en met veel liefde voor de hond gegeven. We waren er superblij mee. Het gaat inmiddels weer goed met Doke. En uiteraard beloven we je dat we je aan het eind van de zomer bijpraten over Doke’s avonturen. Dat je je werk met veel inzet en liefde en passie voor de hond doet is wel heel duidelijk.

Bedankt Monique!!

Groetjes,
Menno en Hilde
Juni 2018
Culemborg

Opvang

Hallo Monique,

We zien elkaar vast nog. Ik wil nog wel even kwijt, dat we altijd heel erg blij zijn geweest met jouw goede zorgen voor Djoek in de dagopvang en voor het meedenken met ons.


Groetjes Tineke, Juni 2018 Hagestein

Hallo, Ik ben Nienke een Golden Retriever en al 8,5 jaar is Monique mijn beste maatje (op mijn baasjes na dan). Ik heb alle cursussen gevolgd, kom een paar keer in de week in de dagopvang en mag af en toe ook logeren. Als mijn baasje de naam van Monique laat vallen, kwispel ik al met mijn staart. Ik ben erg blij met haar goede zorgen en gedragskennis. Dus aan iedereen: ik beveel LUPO van harte aan!


Vianen april 2018

Mijn honden, Boki en Bella mogen al enkele jaren logeren bij Monique. Eerst alleen Boki, daarna samen met Bella mijn angsthaasje. Het bijzondere is dat niet alleen Boki het reuze naar zijn zin heeft maar ook mijn angstige Bella. Ze komt altijd veel vrijer en gelukkiger terug. Ik ben, net als veel andere hondenbezitters, heel zuinig op mijn honden en breng ze echt niet zomaar ergens heen. Maar Monique heeft mijn volste vertrouwen. Als ze niet terecht kunnen bij haar dan ga ik gewoon niet weg. Monique, dankjewel voor de goede zorgen van mijn hondenkinderen.

Groet, Will van Dijk IJsselstein
April 2018

Monique,


Van mijn dierenarts in Leerdam kreeg ik jou adres. Dit was een goed advies, ik heb veel van jou geleerd. En ook Kyra heeft veel geleerd, waar ik heel blij mee ben. Kyra is helemaal weg van je en dat zegt genoeg. Ik kan iedereen "Lupo" aanraden .
Monique, bedankt en tot ziens.

Groetjes,

Annie Bronkhorst van Gent

 

IMG 5220

Beste Monique,

Nogmaals hartelijk dank voor de fantastische “taalcursus”. Wat hebben we een hoop geleerd!!

We zien onze kleine makker nu toch echt door hele andere ogen. En er is heus nog veel winst te behalen. We leren nog elke dag en elke dag worden we weer verrast.

Gisteren heeft hij samen met Dolly, een Duck tolling retriever, een stukje gewandeld beiden waren aan de lijn. Hij snuffelde, deed een plasje en gedroeg zich gewoon als een hond aan de wandel.

Ook namens Doke nogmaals bedankt.

We geven hem dus graag op voor de crèche.

Groetjes,

Menno en Hilde 

Hallo Monique,

 

Lief dat je naar de vorderingen van Beau vraagt!

We zijn nog elke dag blij met de handvatten die je ons gegeven hebt. Het gaat steeds beter om rustig een hond aan de overkant van de straat te passeren. Ze kijkt ons al aan met zo'n blik van "zeg baas wat gaan we doen?" zodra ze een hond, maar ook iets anders wat ze op dat moment eng vindt in de verte ziet. We steken dan rustig over waar ze dan zelf al begint te snuffelen en zo nu en dan kijken naar de passerende hond. Als ze teveel begint te staren strooien we wat snoepjes en dan is het gelijk over. Wat een rust geeft dit zeg! Heel veel honden passeert ze bijna zonder afleiding. Zodra de andere hond begint te blaffen trekt ze even die kant op, maar dan loopt ze gelijk weer mee. Na een succesvolle passage kijkt ze ons blij aan en we belonen dan altijd nog wel met woorden en een lekkertje.

 

We hebben er plezier in dat we dankzij jou Beau beter begrijpen en daardoor beter kunnen inspringen op een situatie.

 

We nemen haar deze vakantie mee voor een week op een park met huisjes. Kijken hoe dat gaat met andere honden op het park. Met jouw tips zal het ons zeker lukken om er een gezellige ontspannen vakantie van te maken.

 

Wij wensen jullie ook een mooie zomer toe en misschien nog eens tot ziens.

Groetjes Harry, Géa en Beau

Hoi,

Wil toch even laten weten dat door de theorieavond van de puppycursus je anders op dingen gaat letten. Vanmorgen zag ik dat er wat pus uit de piemel van David kwam. Vanmiddag bij de dierenarts geweest en schoonmaken met prepusol tot het flesje leeg is. Denk dat ik zonder theorieavond hier niet zo op gelet. Bedankt!

David heeft nu een keurig geknipt piemeltje.

Groet,

Marja van Dijke

[12 3 4 5  >>  

Contactgegevens

HONDENSCHOOL LUPO
Bolgerijsekade 1
4121ER, Everdingen
06 14 03 18 71
Kvk 30239758
Btw 170781793B01
Bank: NL91RABO0134507541

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait.

Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat u ermee instemt.

Ik begrijp het

Social Media

facebook-social

Hus-Logo-WHITE2