Referenties

Hoi Monique

Graag deel ik mijn ervaring met Lupo. Al meer dan 10 jaar zijn ik en mijn Bearded Colie Hesse vaste
Klant bij Lupo. De verzorging en pret zijn zo groot dat mijn hondenbeest niet mee naar huis wil na 3 weken
Vakantie. Daar sta je dan als baasje!
Ik laat mijn liefste hondenbezit zonder zorgen bij Lupo achter zodat ik kan genieten van mijn vakantie.
Wat mij en Hesse betreft een echte aanrader!

Vr gr,
G.Wiegant
Juli 2018

Hallo Monique,

Wat was dat prettig dat we je konden bellen en dat je de tijd nam om te adviseren toen ons Doke een behoorlijk “spelconflict” had beleeft. Het feit dat je nog precies wist wie Doke was en waarom we bij je zijn geweest dat alleen al chapeau!

Je adviezen waren weer ter zake kundig en met veel liefde voor de hond gegeven. We waren er superblij mee. Het gaat inmiddels weer goed met Doke. En uiteraard beloven we je dat we je aan het eind van de zomer bijpraten over Doke’s avonturen. Dat je je werk met veel inzet en liefde en passie voor de hond doet is wel heel duidelijk.

Bedankt Monique!!

Groetjes,
Menno en Hilde
Juni 2018
Culemborg

Opvang

Hallo Monique,

We zien elkaar vast nog. Ik wil nog wel even kwijt, dat we altijd heel erg blij zijn geweest met jouw goede zorgen voor Djoek in de dagopvang en voor het meedenken met ons.


Groetjes Tineke, Juni 2018 Hagestein

Hallo, Ik ben Nienke een Golden Retriever en al 8,5 jaar is Monique mijn beste maatje (op mijn baasjes na dan). Ik heb alle cursussen gevolgd, kom een paar keer in de week in de dagopvang en mag af en toe ook logeren. Als mijn baasje de naam van Monique laat vallen, kwispel ik al met mijn staart. Ik ben erg blij met haar goede zorgen en gedragskennis. Dus aan iedereen: ik beveel LUPO van harte aan!


Vianen april 2018

Mijn honden, Boki en Bella mogen al enkele jaren logeren bij Monique. Eerst alleen Boki, daarna samen met Bella mijn angsthaasje. Het bijzondere is dat niet alleen Boki het reuze naar zijn zin heeft maar ook mijn angstige Bella. Ze komt altijd veel vrijer en gelukkiger terug. Ik ben, net als veel andere hondenbezitters, heel zuinig op mijn honden en breng ze echt niet zomaar ergens heen. Maar Monique heeft mijn volste vertrouwen. Als ze niet terecht kunnen bij haar dan ga ik gewoon niet weg. Monique, dankjewel voor de goede zorgen van mijn hondenkinderen.

Groet, Will van Dijk IJsselstein
April 2018

Monique,


Van mijn dierenarts in Leerdam kreeg ik jou adres. Dit was een goed advies, ik heb veel van jou geleerd. En ook Kyra heeft veel geleerd, waar ik heel blij mee ben. Kyra is helemaal weg van je en dat zegt genoeg. Ik kan iedereen "Lupo" aanraden .
Monique, bedankt en tot ziens.

Groetjes,

Annie Bronkhorst van Gent

 

IMG 5220

Beste Monique,

Nogmaals hartelijk dank voor de fantastische “taalcursus”. Wat hebben we een hoop geleerd!!

We zien onze kleine makker nu toch echt door hele andere ogen. En er is heus nog veel winst te behalen. We leren nog elke dag en elke dag worden we weer verrast.

Gisteren heeft hij samen met Dolly, een Duck tolling retriever, een stukje gewandeld beiden waren aan de lijn. Hij snuffelde, deed een plasje en gedroeg zich gewoon als een hond aan de wandel.

Ook namens Doke nogmaals bedankt.

We geven hem dus graag op voor de crèche.

Groetjes,

Menno en Hilde 

Hallo Monique,

 

Lief dat je naar de vorderingen van Beau vraagt!

We zijn nog elke dag blij met de handvatten die je ons gegeven hebt. Het gaat steeds beter om rustig een hond aan de overkant van de straat te passeren. Ze kijkt ons al aan met zo'n blik van "zeg baas wat gaan we doen?" zodra ze een hond, maar ook iets anders wat ze op dat moment eng vindt in de verte ziet. We steken dan rustig over waar ze dan zelf al begint te snuffelen en zo nu en dan kijken naar de passerende hond. Als ze teveel begint te staren strooien we wat snoepjes en dan is het gelijk over. Wat een rust geeft dit zeg! Heel veel honden passeert ze bijna zonder afleiding. Zodra de andere hond begint te blaffen trekt ze even die kant op, maar dan loopt ze gelijk weer mee. Na een succesvolle passage kijkt ze ons blij aan en we belonen dan altijd nog wel met woorden en een lekkertje.

 

We hebben er plezier in dat we dankzij jou Beau beter begrijpen en daardoor beter kunnen inspringen op een situatie.

 

We nemen haar deze vakantie mee voor een week op een park met huisjes. Kijken hoe dat gaat met andere honden op het park. Met jouw tips zal het ons zeker lukken om er een gezellige ontspannen vakantie van te maken.

 

Wij wensen jullie ook een mooie zomer toe en misschien nog eens tot ziens.

Groetjes Harry, Géa en Beau

Hoi,

Wil toch even laten weten dat door de theorieavond van de puppycursus je anders op dingen gaat letten. Vanmorgen zag ik dat er wat pus uit de piemel van David kwam. Vanmiddag bij de dierenarts geweest en schoonmaken met prepusol tot het flesje leeg is. Denk dat ik zonder theorieavond hier niet zo op gelet. Bedankt!

David heeft nu een keurig geknipt piemeltje.

Groet,

Marja van Dijke

Hoi Monique,

hartelijk dank voor het logeren van Riva, onze Toller, we hebben werkelijk niets gemerkt bij terugkomst, behalve dat ze helemaal blij was en het hele huis besnuffelde. Wat fijn om te weten dat ze bij je kan logeren. Groetjes, Ad en Els Utrecht

Hoi Monique,

Weer bedankt dat Willem bij jou mocht logeren! Fijn  dat wij zo met een gerust hart op vakantie kunnen.  Groetjes, René en Hanneke uit Nieuwegein

Hallo Monique

Het gaat erg goed met Lady, ze reageert eigenlijk op de meeste honden erg positief. ze rent nu zelfs op ze af,een enkele hond daar gelaten als ze hard op haar af rennen en blaffen, gaat ze er met een boog om heen. ik ben heel tevreden over haar. Groet, Lia Schuitema Lopik

Hoi Monique,

Het gaat heel goed hier, Abbey is een stuk rustiger nu. Ik merk ook wel dat ze nu meer de tijd neem om te slapen. Als er iets is weten we je te vinden voor advies. Nog bedankt voor het op weg helpen met Abbey. Groet Janneke uit Leerdam

Hallo Monique, Mooie plannen en gefeliciteerd met dit jubileum. Helaas kan ik daar niet bij zijn, want 24 maart vertrekken we uit Vianen om in de Flevopolder te gaan wonen. Met teckel Tess gaat het goed. Slim ondeugend hondje maar luistert steeds beter. Het ga je goed! Hartelijke groet, Ank Prins Vianen

Hallo Monique eventjes bedanken voor de mooie diploma van dribbel !!!! Leuk om het zo terug te zien en natuurlijk ben ik ook trots op de opmerkingen en de beoordeling,tja ik heb veel geleerd nu dribbel nog hiiii ,de Basiscursus ben ik zelf nog even over aan het worstelen (hoe, wanneer, wel ,of niet ) je ziet ik ben er nog niet uit maar denk nog even,Monique ga zo door !groetjes joke Vriendelijke groet, Joke v Ooijen uit Leerdam

[12 3 4 5  >>  

Contactgegevens

HONDENSCHOOL LUPO
Bolgerijsekade 1
4121ER, Everdingen
06 14 03 18 71
Kvk 30239758
Btw 170781793B01
Bank: NL91RABO0134507541

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait.

Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat u ermee instemt.

Ik begrijp het

Social Media

facebook-social

Hus-Logo-WHITE2