Referenties

Bedankt voor alles!!! En miss kom ik met de tijd nog een keer een opfris cursus volgen. Ps. Ik vond het altijd super leerzaam en gezellig. Thanks!!!

Anja & Finn

Hallo Monique,

Tess, onze Duitse herder, heeft al vaak bij je gelogeerd. Ze kwam als moeilijke hond bij je, ze had de eerste periode van haar leven alleen gezeten en was een lieve hond met verlatingsangst. Bij ons weg, was dan ook een punt, waar kan ze heen waar men lief voor haar is en ze de aandacht krijgt die ze verdient. Kleinschalig, dat was voor ons duidelijk, er moest liefde, aandacht maar een duidelijke lijn voor haar zijn. Na uitvoerig contact te hebben gehad, is ze een klein weekend op proef geweest. Voor ons moeilijk en spannend om haar naar een vreemde te brengen. Bij jou vonden wij en Tess wat ze nodig heeft. Nu komt ze al weer jaren logeren en gaan we met een gerust hart weg. Het blijft heerlijk om haar weer te halen en om te zien dat ze het weer goed heeft gehad.

Namens Tess een dikke poot.

Marleen Tijsterman Beusichem

Hallo Monique,

Ik zou vanavond op les komen maar ook dit gaat mij niet lukken. Ik wil je bedanken voor de lessen die ik wel aanwezig ben geweest. Je hebt mij zo geholpen met een tuigje, verplaatsen van de mand en dat Ted veel moet speuren. Echt heel veel van opgestoken en Ted is echt heel erg lief en relaxed geworden. Succes met alles en mocht ik nog ondersteuning nodig hebben dan kom ik zeker bij je terug. 

Groetjes Annette van Velzen van Ted Culemborg

Hoi Monique,

Bij deze willen we je laten weten dat wij erg tevreden zijn met jou en hoe jij het aangepakt hebt met Moos zijn gedragsprobleem, echt super!!!!!!
Dank je wel.

Vriendelijke groet,

Carolien en Mark Mijsberg Culemborg

<<  1 2 3 4 5 [6

Contactgegevens

HONDENSCHOOL LUPO
Bolgerijsekade 1
4121ER, Everdingen
06 14 03 18 71
Kvk 30239758
Btw 170781793B01
Bank: NL91RABO0134507541

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait.

Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat u ermee instemt.

Ik begrijp het

Social Media

facebook-social

Hus-Logo-WHITE2