Referenties

Hi Monique,

Het is zondagochtend 9 uur. Ik moet het even aan je kwijt! Reza en ik hebben net gewandeld over de dijk, zonder dat ze 1 x trok. Halverwege kon ik wel janken van geluk!!! Het is echt een wonder. Wat leert ze snel. Nu weet ik wat ik moet doen. Het is echt geweldig hoe je ons in 3 dagen tijd geholpen hebt. Een totaal andere hond!!! Groetjes Krista uit Opijnen

Beste Monique,

Het duurde even voor ik kon reageren (we waren op vakantie), maar we willen je hartelijk bedanken voor het opsturen van het diploma voor Kipas. Kipas heeft erg genoten van de puppy-cursus, vooral het contact met andere honden vond en vindt ze nog steeds geweldig leuk, ze is echt de “social girl” van de buurt. Luisteren gaat ook steeds beter, de aanhouder wint!!

Tot ziens en een goede zomer toegewenst,

Hartelijke groeten, Frans en Anneke Warnaar-Kok

Op 10 maart kregen wij Lua vanuit Spanje in ons huis! Lua heeft al heel veel meegemaakt in haar jonge leven, waar wij geen weet van hebben en dus moest zij hier in Nederland behoorlijk wennen! Na enige weken hebben we hulp gezocht omdat we vonden dat er goede begeleiding voor ons en Lua nodig was. Ze was een angstig en timide hondje.Door dat wij (achteraf gezien) teveel prikkels op haar hadden afgestuurd was ze ook nog agressief geweest naar anderen!

Na enig rondvragen kwamen we bij Monique terecht en haar manier van hondentraining stond ons wel aan!! We hebben dan ook ontzettend veel aan Monique haar methode gehad. Je leert communiceren met je hond zoals honden dat gewend zijn en je kan je veel beter verplaatsen in het welzijn van je hond doordat je leert de signalen te herkennen. Dat maakt dat Lua een ontzettend lieve hond is en graag met je knuffelt en ook enorm gegroeid is en in haar zelfvertrouwen!! De avond waarop Lua voor het eerst weer met honden speelde en de baasjes in de groep aandacht gaf door te bedelen om snoepjes zal ik niet gauw vergeten. "Wat een ontzettend leuke hond hebben wij toch" , denk je dan.
Met dank aan Monique!

Bedankt voor alles!!! En miss kom ik met de tijd nog een keer een opfris cursus volgen. Ps. Ik vond het altijd super leerzaam en gezellig. Thanks!!!

Anja & Finn

Hallo Monique,

Tess, onze Duitse herder, heeft al vaak bij je gelogeerd. Ze kwam als moeilijke hond bij je, ze had de eerste periode van haar leven alleen gezeten en was een lieve hond met verlatingsangst. Bij ons weg, was dan ook een punt, waar kan ze heen waar men lief voor haar is en ze de aandacht krijgt die ze verdient. Kleinschalig, dat was voor ons duidelijk, er moest liefde, aandacht maar een duidelijke lijn voor haar zijn. Na uitvoerig contact te hebben gehad, is ze een klein weekend op proef geweest. Voor ons moeilijk en spannend om haar naar een vreemde te brengen. Bij jou vonden wij en Tess wat ze nodig heeft. Nu komt ze al weer jaren logeren en gaan we met een gerust hart weg. Het blijft heerlijk om haar weer te halen en om te zien dat ze het weer goed heeft gehad.

Namens Tess een dikke poot.

Marleen Tijsterman Beusichem

Hallo Monique,

Ik zou vanavond op les komen maar ook dit gaat mij niet lukken. Ik wil je bedanken voor de lessen die ik wel aanwezig ben geweest. Je hebt mij zo geholpen met een tuigje, verplaatsen van de mand en dat Ted veel moet speuren. Echt heel veel van opgestoken en Ted is echt heel erg lief en relaxed geworden. Succes met alles en mocht ik nog ondersteuning nodig hebben dan kom ik zeker bij je terug. 

Groetjes Annette van Velzen van Ted Culemborg

Hoi Monique,

Bij deze willen we je laten weten dat wij erg tevreden zijn met jou en hoe jij het aangepakt hebt met Moos zijn gedragsprobleem, echt super!!!!!!
Dank je wel.

Vriendelijke groet,

Carolien en Mark Mijsberg Culemborg

<<  1 2 3 4 5 [6

Contactgegevens

HONDENSCHOOL LUPO
Bolgerijsekade 1
4121ER, Everdingen

06 14 03 18 71
Kvk 30239758
Btw 1707.81.793.B.01
Bank: NL41INGB0008993316

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait.

Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat u ermee instemt.

Ik begrijp het

Social Media

facebook-social

Hus-Logo-WHITE2